Kajian Srikandi menyentuh ttg penemuan semula “malay city states” yang berkaitan dgn jati diri, asal usul dan susur galor orang melayu. Misteri Raja Matahari (Maatheru) dan Benua Mu dari “kawasan yang sentiasa disinari cahaya matahari di sepanjang tahun” serta kaitannya dengan asal-usul raja-raja Mesir Kuno Horus aka Ra. Terkait juga dengan Raja Perahu dan Permaisuri HATInya dari Punt yang mempengaruhi gelaran raja-raja Mesir terkemudian kepada Paroah/Phrae aka Firaun. Punt merupakan Tanah Nenek Moyang para Firaun Mesir. Rahsia Raja Maatheru dari Benua Mu itu pula menjadi buruan kepada penganut Theosopy New Age Religion yang mencari-cari siapakah”master race” yang menurunkan Ilmu-ilmu Mistik Berkenaan Alam Semesta (manipulasi tenaga alam) kepada tamadun2 kuno di timur tengah.

Monday, 16 September 2013

TenagaAssalamualaikum dan selamat sejahtera

Ilmu itu cahaya
Gelap itu gelita serta kejahilan

Sebelum saya diperkenalkan dengan lebih mendalam tentang isu TENAGA oleh Umat Terakhir, saya tidak menyedari akan kepentingan TENAGA.
Banyak persoalan yang menerjah minda tidak dapat menemui penjelasan apatah lagi jawapan yang dapat menenangkan hati dan fikiran.

Namun setelah artikel TENAGA dikongsikan oleh geng UT, ia telah membuka satu dimensi baru dalam meneroka pelbagai perkara. Ini adalah kerana TENAGA merupakan suatu makhluk yang Tuhan ciptakan bagi menggerakkan kehidupan di alam semesta ini.SISTEM DAJJAL: Tenaga Ritual Bahagian 1


SISTEM DAJJAL: Tenaga Ritual Bahagian 2


SISTEM DAJJAL: Tenaga Ritual Bahagian 3


SISTEM DAJJAL: Tenaga Ritual Bahagian 4


Selamat membaca!

No comments:

Post a Comment