Kajian Srikandi menyentuh ttg penemuan semula “malay city states” yang berkaitan dgn jati diri, asal usul dan susur galor orang melayu. Misteri Raja Matahari (Maatheru) dan Benua Mu dari “kawasan yang sentiasa disinari cahaya matahari di sepanjang tahun” serta kaitannya dengan asal-usul raja-raja Mesir Kuno Horus aka Ra. Terkait juga dengan Raja Perahu dan Permaisuri HATInya dari Punt yang mempengaruhi gelaran raja-raja Mesir terkemudian kepada Paroah/Phrae aka Firaun. Punt merupakan Tanah Nenek Moyang para Firaun Mesir. Rahsia Raja Maatheru dari Benua Mu itu pula menjadi buruan kepada penganut Theosopy New Age Religion yang mencari-cari siapakah”master race” yang menurunkan Ilmu-ilmu Mistik Berkenaan Alam Semesta (manipulasi tenaga alam) kepada tamadun2 kuno di timur tengah.

Friday, 20 December 2013

Welcome Back MF...!!!

sesiapa yang rindu untuk menatap nukilan penulis2 otai MF, sekarang kita boleh melawat url berikut:

mistisfilesv1

diharapkan mereka akan terus berkongsi maklumat dan pengetahuan yang berguna lagi berfaedah kepada kita semua (dan secara percuma...!)

semoga mereka dikurniakan kesihatan dan rezeki berkat yang melimpah ruah yang berpanjangan oleh Tuhan Yang Maha Esa

dan semoga mereka tidak akan jemu untuk menemani kita semua demi menempuh hari2 mendatang yang nampaknya akan sentiasa lebih menarik dan semakin mencabar

Selamat Datang Ke Dunia Mistisfiles

Tidak semua apa yang anda lihat adalah dinamakan 'last realiti'


Selamat membaca...!!


No comments:

Post a Comment