Kajian Srikandi menyentuh ttg penemuan semula “malay city states” yang berkaitan dgn jati diri, asal usul dan susur galor orang melayu. Misteri Raja Matahari (Maatheru) dan Benua Mu dari “kawasan yang sentiasa disinari cahaya matahari di sepanjang tahun” serta kaitannya dengan asal-usul raja-raja Mesir Kuno Horus aka Ra. Terkait juga dengan Raja Perahu dan Permaisuri HATInya dari Punt yang mempengaruhi gelaran raja-raja Mesir terkemudian kepada Paroah/Phrae aka Firaun. Punt merupakan Tanah Nenek Moyang para Firaun Mesir. Rahsia Raja Maatheru dari Benua Mu itu pula menjadi buruan kepada penganut Theosopy New Age Religion yang mencari-cari siapakah”master race” yang menurunkan Ilmu-ilmu Mistik Berkenaan Alam Semesta (manipulasi tenaga alam) kepada tamadun2 kuno di timur tengah.

Monday, 6 August 2012

Mistisfiles & Cik Sri sudah aktif kembali...!

Assalamualaikum...Alhamdulillah, sebenarnya dah lama Mistisfiles & Cik Sri membuka semula blog mereka...sejak dari bulan 5, 2012.

Saya harap blog kesayangan kami ini tidak akan ditutup untuk selama-lamanya.
Kalau tidak, jenuh nak meng'upload'kan salinan artikel-artikel mereka.

Semoga  MO & Cik Sri tidak akan tinggalkan kami sendirian lagi di dunia siber ini.......




70 comments:

  1. assalamualaikum ,syukur kehadirat ilahi dan selawat serta salam keatas nabi-Nya.Adakah ada persamaan antara bendera malaysia dengan freemasons dan lucifer kerana bendera malaysia ada 13 jalur dan ada 13 cabang bintang dan piramid freemasons : 33 degree scottish night dan tingkat 13 untuk menjadi york night dan 13 illuminati bloodlinesdan dan 13 tingkat piramid dalam dollar bill amerika serta banyak lagi misteri daripada nombor 13 dalam illuminati dan bintang di bendera malaysia bukankah yang ada di tangan lucifer ada bintang tersebut. Adakah ini kebetulan atau sudah dirancang harap dapat membantu dalam menyelesaikan misteri ini? wasssalamualaikum...

    sila rujuk

    MISTERI SETAN 29 - ARTIS2 KEGELAPAN (http://www.youtube.com/watch?v=1nkAZ4hW_C4&feature=relmfu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam adik alucard,

      terima kasih sudi berkongsi pendapat
      sifu sebenar ada diblog MF tapi sekarang sedang berehat (blog mereka ditutup)
      juga adik boleh bertanya kepada sifu2 yg lain spt nusanaga

      semasa mula2 saya berkenalan dgn teori konspirasi ...memang ada kesangsian diatas apa2 tanda dinegara malaysia atau dinusantara yg seolah2 nampak seperti telah dirancang oleh zionis/jesuits

      begitu juga denga tanda2 lain yg boleh dihubung kait dengan pembohong besar dajjal

      namun sejak akhir2 ini bila misteri bangsa melayu semakin terbongkar juga seiring dengan perkembangan bangunnya islam diakhir zaman - nampak seperti ada 'sesuatu' disebalik puzzles itu

      contoh spt yg adik utarakan - angka 13

      sebenarnya sekutu pembohong besar itu mahu twist fakta kebenaran dr orang ramai

      kita berpegang kepada agama islam - rukun solat itu 13 perkara - maka thh (the hidden hand) mengguna-pakai angka 13 dlm organisasi mereka utk mencipta pelbagai perkara bagi mengelirukan minda dan keyakinan kita

      ia sama juga dengan teori bhw gunakan bangsa yg sama utk menghancurkan bangsa tersebut - spt dlm amalan sihir demokrasi - melayu (islam) bercakaran sesama melayu (islam)
      sedangkan ikatan sesama bangsa cina dan india itu amat kukuh diantara mereka

      begitu juga dgn binaan piramid bagi tujuan penjanaan tenaga - agen2 pembohong besar mengguna-pakai teknologi piramid utk menjana tenaga dan menggalakkan maksiat supaya manusia itu susah utk dekat dengan Tuhan
      maka kita pun berfikir bhw piramid itu sst yg tidak elok dan dicipta oleh alien

      walhal piramid adalah suatu binaan berteknologi tinggi dlm bidang astronomi yg sgt meluas digunakan dr dahulu kala terutamanya oleh bangsa malayu

      angka 13 sepatutnya mengingatkan kita kepada solat tiang agama - namun thh telah twist supaya kita lebih fobia & takut dengan percaya bahawa angka 13 itu berkaitan dgn freemason dan sekutunya

      itulah perangai org2 yg sengaja mahu mencipta kekeliruan dan kesesatan dikalangan manusia

      sampai waktunya yg batil itu pasti runtuh, akhirnya mereka juga terpaksa tunduk dengan kebangkitan islam yg sudah tidak boleh ditahan2 lagi...

      Delete
    2. bley tlong invite sye mistisfile.
      manusiabiasa014@gmail.com

      Delete
  2. as salam..
    kenapa artikel lain yang dulu ada dalam Mistikfiles sekarang dah tak ada?

    ReplyDelete
  3. invite mistifiles. Xbole msok hehe

    ReplyDelete
  4. as salam adik khairiladli dan adik matt cool,

    seperti yg diberitahu oleh srikandi, buat masa ini blog mistisfile ditutup utk tujuan penyelenggaraan

    ia akan dibuka semula mungkin pd tahun depan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mistisfile xleh bkk lg ke skang ni??

      Delete
  5. hmm.. xde le yg nk invite ke mistisfiles.. :( tolong invite kaer.av@gmai1.c0m. terima kasih.

    ReplyDelete
  6. macam mane ni, mula2 blog mistisfiles yg tutup, pastu skang blog jigsclues pun dah tutup gak...ape yg dh jadi pada Mistis Organization(MO) ni??harap2 takde perkara buruk yg menimpa diorang..

    makmum pun Da'ie

    ReplyDelete
  7. tolonglah bukukan apa2 yg awak kaji. kalau letak kat internet je..senang hilang. saya nak suka simpan kajian2 awak

    ReplyDelete
  8. umarqutb@gmail.com tolong invite ke mistisfiles tq

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. tolong invite sy ke Mistikfiles tq...
    shah_karezal@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Asslmulaikum MO invite sya juga dolmat96@gmail.com trima kasih

    ReplyDelete
  12. tlong invite sye . really interested
    hadiomar08@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  13. salam, tolong invite saye, time kasih,
    hyc.akma.87@gmail.com

    ReplyDelete
  14. invite me please...
    sini puteraws@gmail.com

    ReplyDelete
  15. as salam adik2 sume...

    saya hanyalah kipas susah mati MF
    saya juga tidak dpt akses blog kesayangan kita itu

    sila email terus kepada MF utk berkomunikasi dgn mereka;

    mistisfiles@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Ass...wbkht,...patutnya mulai akan datang sapa2 nak join mistisfile perlu bayar yuran/fees or members only.Bagai nak rak cri bahan kajian...lu orang macam bangsa subsidi je...tak kan air lior je

    ReplyDelete
  17. tlg invite ke mistisfiles.blogspot.com terima kasih ye

    ReplyDelete
  18. Assalam.. Tlg invite sy- Sherryzouk@gmail.com. Jazakallah

    ReplyDelete
  19. Aslm.. bile la leh start bace mistisfiles nh.. pls invite sy.. huhu.. sedih la x leh bace lgsg..

    >>>>fitrifaiz88@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Aslm.. bile la leh start bace mistisfiles nh.. pls invite sy.. huhu.. sedih la x leh bace lgsg..

    >>>>fitrifaiz88@gmail.com

    ReplyDelete
  21. As salam.blh invite sy gak
    rumuldo989@yahoo.co.uk
    sunyi bike xdpt bace...

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum,bley invite saya juga..norlizaini@gmail.com
    terima kasih awak.

    ReplyDelete
  23. invite kan saya juga yea. mohon .nazrainyenstifler@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Sy jugak kekerk@yahoo.com tq n luv u

    ReplyDelete
  25. Salam...tolong invite saya ahyusmanar77@gmail.com

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum....''sy pun nak baca,tolong invite ya...ckalui85@gmail.com
    terima kasih...;)

    ReplyDelete
  27. Salam..tolong invite saya juga..
    Rismanerma@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Salam... saya pun nak baca.. mohon sgt2 invite saya ke mistisfile.. ni e-mail saya.. oktizarvia@gmail.com
    Plzzz.......

    ReplyDelete
  29. pls invite me jkaliwon@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  30. assalam,saya pun suka baca info2 mcm ni...tlg invite saya jgk fidnajaafar@yahoo.com
    Plzzzzz...

    ReplyDelete
  31. as salam kepada semua adik2 yang dikasihi,

    saya hanyalah kipas susah mati MF
    sila email terus ke MF untuk dptkan invitation itu

    mistisfiles@gmail.com

    atau adik2 boleh membaca artikel pendua MF di blog berikut

    http://mirrormf.blogspot.com/

    ia belum lengkap kerana masih dlm proses kopi-pasta

    terima kasih...

    ReplyDelete
  32. salam, please invite me too...qadriyyah86.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. as salam

    latest update
    siapa nak join mf, bolah bayar 20.00/bulan
    sila rujuk fb cik sri utk maklumat lanjut

    http://www.facebook.com/pages/Srikandi/496613607030536

    -------------------------------------
    Srikandi akan pilih pembaca yang boleh diakses ke MF.Ini dipanggil 'Inner Circle'.

    Ahli inner circle boleh akses dengan yuran hanya RM20 sebulan.Bayaran ini untuk mengehadkan bilangan yang akses.Siapa yang nak bayar untuk sekadar membaca blog kan? #sarcasm

    Jadi ini adil.Sebab setiap hari orang mesej Srikandi di fanpage dan emel juga ruangan komen di blog peribadi Srikandi minta masuk ke MF.

    -RM20 sebulan,habis sebulan terpulang untuk extent lagi,jika tak pun takpe,Srikandi open kat pembaca lain.

    -Kuota hanya X pembaca sahaja.Siapa cepat,dia masuk dulu.

    -start 1 haribulan 5 ni.Boleh baca artikel ATBM XXII ""The Secret of Kukulkan & Quetzalcoatl" awal minggu bulan 5 tu,insyaAllah.

    MF terpaksa dibuat secara edaran dalaman untuk menyejukkan provokasi dari 'cyberpunk' dari pihak kerajaan @ luarnegara.Kami faham ada di antara kandungan (content) artikel-artikel kami yang sukar difahami dan menimbulkan tafsiran berbeza.Jadi prosedur ini dibuat untuk mematuhi kehendak pihak-pihak tersebut.

    Jadi tak semua boleh baca dan hanya ahli sahaja.Jadi mereka tidak boleh tuduh kami menyebarkan fahaman mengelirukan kepada orang ramai.It's fair.

    Tapi jangan risau,Srikandi tak paksa pembaca.Tak baca MF pun kita boleh meneruskan hidup.Janji patuh suruhan agama dan hidup secara harmoni.Anda masih boleh baca blog saya seperti riwayatmelayu (Alter Terahsia Bangsa Melayu) dan halamansrikandi (Cik Seri Berceloteh).Laman Jigsclue pun open lagi.

    Yang penting fanpage ini pun free :)

    Seperti biasa,hasil yuran tu Srikandi akan derma kepada orang yang memerlukan (diuruskan oleh freelancer) dan selebihnya akan digunakan untuk membiayai projek Srikandi akan datang iaitu 'The Secret Way to Gelanggi' satu laman blog yang mengumpulkan hasil kajian tentang Kota Gelanggi di bawah nama punk_historian.Srikandi nak korek lagi riwayat Siam dan Khmer (serta catatan pedagang asing ) untuk locate seberapa hampir dan logik lokasi Gelanggi tu.

    Ok,siapa nak jadi Member of Inner Circle boleh mendapatkan 'access':

    1)buat pembayaran RM20 sahaja di sini (akaun freelancer Srikandi):

    >>>http://goo.gl/ZAnjH

    2)bayar mesti dapat resit kan?screenshot resit tu (printscreen),pakai hp camera ke...atau scan...lepas tu emel ke: srikandisejarah@gmail.com

    3)nanti Srikandi approvekan dan access granted! (start 1.5.2013)

    ~Srikandi
    Mod MF 2013

    ReplyDelete
  34. Plez invite me mistisfile....yuzaidtzainudin@gmail.com..

    ReplyDelete
  35. please invite saya gak...bboy19992@gmail.com saya bminat dgan artikel awak....

    ReplyDelete
  36. please........ Invite me... tolong la..
    Sy sgt2 meminati artikel itu.. ada sesuatu yg sy nak sampaikan...
    kahfi_max@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. Salam...please invite me....sophian85@gmail.com

    ReplyDelete
  38. Please invite me: mertzxx@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Invite sye ke mistis file...kamihasrin@gmail.com

    ReplyDelete
  40. I like your articles in misticfiles. Pls invite me as well at rabiah_addawiyah@hotmail.com

    Jazakallahu khair.

    ReplyDelete
  41. Pls invite me as well : anwarbasir@gmail.com. Love your articles!!

    ReplyDelete
  42. tolong invite: jiwamuda7@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Mohon invite saya mfyzypogee5353@gmail.com.

    ReplyDelete
  44. tolong invite saya ke mistifiles.. kobeineken@gmail.com

    ReplyDelete
  45. tolong invite saya ke mistifiles .....nmdewi@gmail.com

    ReplyDelete
  46. boleh invite saya sekali razatech@gmail.com

    ReplyDelete
  47. invite please
    thedaysmie@gmail.com
    thanks

    ReplyDelete
  48. Sedih saya karena tidak bisa menjadi "inner" karena saya kesulitan wang. Selamat kepada yang telah menjadi "inner", tuan telah mendapat kesempatan langka. Salam (Ahmad Kusasi. //akusasi38@gmail.com)

    ReplyDelete
  49. salam mcmne crenye supaye saye dpat mlawat blog mistisfiles???? saye x fham????

    ReplyDelete
  50. Macam mana nak masuk ni.. saya dah baca blog tu dari tahun 2009 lagi.. tolong la invite saya muzamier@ymail.com

    ReplyDelete
  51. tlg invite masuk dalam mistikfiles boleh x? amzafath08@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Assalamualaikum, mohon invite saya divenuts@gmail.com. terima kasih.

    ReplyDelete
  53. Kann cik Sri dah bg makluman kat atas tu. Nak baca Mistisfiles kena jadi inner circle. Baya rm20 n daftar.... Buat pe nak minta invite jgk lg

    ReplyDelete
  54. As salam. mohon invite saya sadique.lufi.lokman@gmail.com. Terima kasih

    ReplyDelete
  55. Assalamualaikum ....

    Anodonesia@gmail.com

    228CFD5F

    ReplyDelete
  56. Sila invite saya untuk baca mistis file farasonasad@gmail.com

    ReplyDelete
  57. saya berminat ke blog mistisfiles.blogspot.com, boleh invite saya? my.sambal@gmail.com

    ReplyDelete
  58. saya sanggat berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai asal-usul bangsa saya ini. bolehkah cik sri invite saya ke blog mistifile ini? ghost22@gmail.com

    ReplyDelete
  59. saya sangat berminat untuk mengetahui lebih lanjut sejarah bangsa melayu. Boleh tolong invite saya ke mistisfiles.blogspot.com?
    cahayachinta09@gmail.com

    ReplyDelete
  60. Mohon jasa baik untuk kebenaran akses - diego_montoya79@hotmail.com

    ReplyDelete
  61. Mohon jasa baik untuk kebenaran akses - mokhzanicheabdullah@yahoo.com.my mkasihhh...

    ReplyDelete
  62. Boleh invite sy ke mistisfiles???

    ReplyDelete